• اخبار

درباره روابط عمومی
شماره های تماس با ما
آدرس

برگزاری کارگاه کنترل خشم و استرس با حضور کارشناسان سلامت روان دانشگاه در شبکه شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۲ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: خشم یک هیجان طبیعی است که همه انسانها گاهی در زندگی خود تجربه می کنند، ولی همین هیجان طبیعی اگر کنترل نشود و به شیوه ی درستی ابراز نشود می تواند به سلامت جسمی خود فرد ودیگران صدمه بزند، روابط وی را تخریب کند و موجب از دست رفتن شان و جایگاه اجتماعی و فرصت های رشد و پیشرفت وی شود.
هدف از کنترل خشم این است که افراد یاد بگیرند خشم خود را کنترل کنند تا هنگام عصبانیت چیزی نگویند یا کاری انجام ندهند که برای خود و دیگران مشکل و دردسر ایجاد کند.
در همین راستا کارگاه کنترل خشم و خشونت با حضور روانشناسان دانشگاه علوم پزشکی ایران در تاریخ 22 شهریور ماه 1396 در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهریار با موضوع مدیریت جامع کنترل خشم و استرس برگزار شد.
 دکتر ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار به بیان اهداف جلسه پرداخت. در ادامه دکتر رجایی کارشناس مسئول سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران و امیرلو کارشناس سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران مباحث مربوطه به آخرین دستورالعمل های این برنامه را برای حضار توضیح دادند.
 در پایان اساتید به سوالات مطرح شده پیرامون مباحث عنوان شده پاسخ دادند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر