• اخبار

شماره های تماس با ما

برگزاری یازدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد در مرکز همایش های بین المللی رازی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۹ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: یازدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد  به همت مرکزتحقیقات سلولی و مولکولی با همکاری سازمان بهزیستی کشور در تاریخ 22 لغایت 24 شهریورماه سالجاری  در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار می شود.
محور اصلی این کنگره برپایه گفتمان اجتماعی، ترجمان دانش و جهت‌گیر‌یهای آینده است؛ تا از این طریق توجه پژوهشگران، سیاست‌گذاران، دست‌اندرکاران و سایر اقشار تاثیرگذار جامعه پیش از پیش به این مهم جلب شود.
یازدهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد، فرصت خوبی خواهد بود تا صاحب‌نظران، پژوهشگران، سیاست‌گذاران و دست‌اندرکاران، در فضایی کاملا علمی نقطه‌نظرات ارزشمند خویش را در موضوعات مختلف به‌منظور ارتقای سطح سلامت جامعه و کاهش آسیبهای اجتماعی و اعتیاد به اشتراک گذارند.
این کنگره دارای 15 امتیاز بازآموزی برای پزشکان عمومی و رشته های روانپزشکی، بیماریهای مغزو اعصاب، روانشناسی بالینی (کلیه مقاطع)، روانشناسی بالینی (کلیه مقاطع)، مشاوره، مطالعات اعتیاد، بهداشت روان و 5/10 امتیاز بازآموزی برای رشته های بیماریهای داخلی، طب سالمندی، طب اورژانس، بیهوشی و پرستاری (کلیه مقاطع) و 5/7 امتیاز بازآموزی برای رشته های داروسازی، مددکاری اجتماعی، علوم اجتماعی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، سلامت و رفاه اجتماعی، پزشکی اجتماعی و پزشکی قانونی و 4.5 امتیاز بازآموزی برای رشته های آمار زیستی، اپیدمیولوژی، پزشکی خانواده، علوم اعصاب، فیزیولوژی و فیزیولوژی ورزش می باشد.
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام، به سایت کنگره به نشانی ascongress.ir مراجعه نمایند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 263 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر